Polise kürekle saldırdı! İki polisi yaraladı! Dehşet anları bir cep telefonu kamerasınca kaydedildi!

Afyonkarahisar’da gerçekleşen olayda, akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen bir vatandaş, kendisini sağlık merkezine götürmek isteyen sağlık ekiplerine saldırdı. Sağlık personeline destek olmak isteyen polis ekiplerine de direnen şahıs, elindeki kürekle polislere saldırdı. İki polis yaralandı. Yaşananlar, vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Sahipata Mahallesi’nde akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen Osman G., kendisini hastaneye götürmek üzere gelen ambulansa taşla saldırdı. Ambulansın camının kırılması sonucu bir sağlık görevlisi de yaralandı. Daha sonra olay yerine gelen polise de kürekle saldıran Osman G., polis memuruna yere düşmesine rağmen vurmaya devam etti. Olay yerinden kaçan şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay anı bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Mahalle sakinlerinden edinilen bilgiye göre; ailesine sürekli eziyet eden ve daha önce psikolojik tedavi gördüğü belirtilen İ.P. (45), bugün sabah saatlerinde tekrar ailesine şiddette bulundu. Ailesinin haber verdiği sağlık ekipleri şahsın evine geldiğinde, eline bir çakmak ve küçük tüp alarak, içeri girmeleri takdirde patlatacağını söyledi. Bu esnada, bahçeden eline kürek alarak yola çıkan şahsı ikna etmek için çaba gösteren polis ekibine, şahıs kürekle saldırdı. Polislerden biri başından, diğer kolundan yaralanarak hastaneye sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Saldırının ardından olay yerinden kaçan saldırgan, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Yorum yapın